Beliggende lidt udenfor Lystrup, med kort afstand til Aarhus Centrum, er denne villa nu til salg. Villaen er beliggende i smukke og rolige omgivelser med udsigt til grønne marker helt ind til havnen.

Der er fra ejendommen kun 15 minutters kørsel ind til Aarhus C. Boligen byder på mange muligheder med hele 132 kvm i 3 plan og med 72 kvm kælderareal. Stueplanen har en stor og rummelig stue med en hyggelig brændeovn og plads til spisebord og sofaafdeling. Fra stuen er der adgang til en god anvendelig udestue, hvorfra man kan nyde de landlige omgivelser. Det velholdte køkken byder på lyse materialer og godt med skabsplads. Her er der mulighed for, at lave et lækkert køkken/alrum, såfremt man ønsker at åbne op ind mod stuen.

Villa til salg trigeDet er et skønt område med heste og natur lige uden for døren. For enden af vejen er der en dejlig skov. Hvor der er en dejlig tur rundt for hunde folket.

Det er en fornøjelse at vågne op tidligt og se solen krybe frem over horisonten.

På 1. sal har man bevaret de synlige loftbjælker og sørget for et godt lysindfald. Soveværelset er gennemført med bl.a. hvidmalede gulve og synlige loftbjælker. Derudover er der et stort og godt børneværelse. Her er rigtig god plads og udsigt ud mod markerne.

I den rummelige kælder er der rum til opbevaring, fyrrum og vaskerum. I hele kælderen er der netop isat nye vinduer. Til boligen hører desuden en stor garage med værksted og mulighed for hobbyrum.

Se mere om denne villa / hus til Salg i Trige / Lystrup