220276

Megan Racing gevindundervogn er den ultimative opgradering til din bane eller gade bil. Med 32 niveauer til  justering, separat justering af højde og hårdhed, så  der er mulighed for tilpasning af undervognen og at finjustere affjedring. Disse justerbare dæmpere er så perfekt afstemt med forreste og bageste toplejer, herunder er camber plader integreret med de øvre toplejer.

Komprimering og rebound indstillinger justeres nemt via en enkelt drejeknap som er indbygget i toppen af dæmperen for nem adgang. Justeringer er enkle at justere i henhold til din kørestil og det ønskede komfortniveau, om du er en professionel mekaniker eller en bilentusiast. Alle vores gevindundervogne er i stand til at håndtere en​​ ændring på  2 kg / mm eller -2kg/mm i dæmperen for yderligere tune og justere din gevindundervogn til dine ønskede køreegenskaber.

Højdejustering er lavet med CNC-bearbejdet fjederskåle for nøjagtig og smidig tilpasning med justerings fjederskål længdejustering at bevare fuld slagtilfælde og giver mulighed for præcis suspension tuning. Den brede vifte af tilladte kørende højdejustering gør det muligt at bevare fabrikken kørende højde for OEM udseende med performance håndtering, droppe din bil hele vejen ned til en aggressiv holdning, eller finjustere din suspension race-track til at sænke din tyngdepunkt for at få fulde potentiale bilens håndtering kapaciteter.

On applikationer udnytte strut-type suspension design, kommer Megan Racing Dæmper Kits med fuldt justerbare Pillow-Ball Upper Mount camber plader til nemt tune og justere din camber, hvilket giver dig en konkurrencemæssig kant over andre suspension opsætninger. Dette giver dig mulighed for at tune din bil til enhver kørehøjde og stadig justere camber at forbedre håndteringen, køretøjer forudsigelighed og dækslid, hvilket er en stor fordel både på race sporet og på gaden.

Kvaliteten og holdbarheden af Megan Racing Damper kits er uovertruffen. Lavet af ekstremt holdbar Steel og byder fjedre, der er konstrueret af SAE-9254 Cold-Wound Steel, som derefter testes over 500.000 gange ved kompression inspektion. Med deformation mindre end 5% og høj styrke sofistikerede overfladebelægning, står vi ved vores produkt med vores stærke garantiSPRING.

SPECIFIKATIONER OG EGENSKABER:

Anvendelse:

Infiniti G35 AWD 4-dr Sedan 2003-2008 M35X 06-10 – firehjulstræk KUN

PRISER:

F: 62mm ID, 200mm længde, 10 kg / mm

R: 62mm ID, 230mm længde 8 kg /  Spjæld

mmSPECS:

F: 115mm slagtilfælde, 210mm længde A2 ventilbestykningen kode

R: 135mm slaglængde, 240mm længde A1 ventiler kode

– Front og Rear Pillow Ball Upper Mounts

– gummistøvhætten Boots

– Justerbar kørehøjde via chok længde justering evne

– Aggressive Spring Priser

– encylindret Design

– Aluminum Beslag

– All coil-over spjæld kits kommer med 1 års fabriksgaranti-defekt garanti .

– Alt Hardware er inkluderet

32 Niveauer af Justering:

1-8: Foreslået til banebrugbrug…

9-16: Foreslået for mountain / aggressive brug

17-32: Foreslået til almindelig gade