Udskiftning af ruder eller udskiftning af vinduer, ofte er det kun nødvendigt at skifte vinduet, altså selve ruden, for at få en stor effekt af energiruder

Klar Glas har over 30 års erfaring som glarmester. Vi står klar til at behandle enhver nødsituation, stor eller lille.

Klar Glas har 24 timers døgnvagt på telefon 22 15 85 20, der dækker hele området omkring Aarhus 365 dage om året. Vi står klar med løsning, hvis uheldet er ude med din rude.

Vi er ofte i stand til at erstatte de fleste ruder på vores første besøg, vi har i vores servicevogne et stort udvalg af glas og ruder.

Vi er i stand til at erstatte glas i vinduesramme vinduer, døre, ovenlys-lys og blyindfattede ruder. Hvis du har brug hærdet glas, så vi bliver nødt til at måle og bestille glasset.

Vi er specialister i energi rigtige termoruder til dit hjem, så hvis du har en punkteret termoruder eller har du brug for en ny rude hvor en kattelem skal installeres i, eller har du en smadret termorude, så behøves du ikke at lede yderligere, da vi tilbyder rådgivning, opmåling og det til konkurrencedygtige priser.

Alle vores glarmestre overholder sikkerheds lovgivning og alt arbejde opfylder de gældende regler og vil blive afsluttet på  en rengjort, ryddelige og sikker måde.