En bygning med en gennemrenoveret facade ser flot ud. Går du i salgstanker, sikrer det dig samtidigt også en høj salgsværdi på din ejendom. Udover at se pænt ud, beskytter en facaderenovering dit murværk i mange år.

Det er vigtigt at sikre sin ejendom mod slid, vind og vejr – det kan i hvert fald blive dyrt at lade stå til. I det lange løb er der mulighed for store besparelser på din ejendom med facaderenovering.

Udskiftning af fuger kan være nødvendigt ved renovering af gamle facader. Skader kan være forårsaget af fugt i muren. Der kan være mangelfulde fuger, eller der kan have boet murbier i murværket. Fugerne er måske umoderne, du ønsker måske fugerne trukket helt ud til kanten af stenen. Uanset hvad vil det helt sikkert være en god investering at få renoveret facaden.

Facaderenovering - fuger - Puds - Hadsten - Randers - Århus - Hinnerup - Favrskov

 

Gennem revner i husets sokkel, trænger der vand ind bag sokkelpudsen. Herved stiger fugtniveauet i soklens pudsede overflade. Fugten får i frostvejr efterfølgende pudsen til at slippe sit tag i underlaget. Pudsen skaller af, og soklen kommer til at stå uden sokkelpudsens beskyttende lag. Herefter vil nedbrydningen forceres, og soklen får store skader i løbet af få år.

Jeg har stor erfaring indenfor facaderenovering  og  tilbyder udfræsning af fuger, omfugning, vandskuring, pudsearbejde, osv. Ring til mig og jeg kommer gerne ud og gennemgår din ejendom – facade, gavl, skorsten, sokkel m.m. for at se, om der er noget, som kræver udbedring.

Selvom jeg bor i Hadsten, Favrskov har jeg lavet en del facaderenovering i andre dele af Danmark – bl. a. på Sjælland, Århus, Randers, Favrskov, Hadsten, Ry, Skanderborg, Beder, Brædstrup.
Aftaler overholdes altid – og jeg sætter en ære i at udføre mit arbejde ordentlig og til aftalt tid.